ظروف بامبو چیست ؟
ظروف بامبو چیست و چگونه تهیه میشود ؟ بامبو یک نوع گیاه غول پیکر است که با داشتن ساقههای محکم و مقاوم برای تولید انواع ظروف چوبی مورد استفاده قرار میگیرند. لایه پایینی این گیاه به دلیل داشتن مقاومت و ضخامت کافی برای تولید انواع محصولات چوبی کاربردی است. در بخشهای بالایی گیاه بامبو، لایههای نازک دیده میشود که با هر بار رشد پوسته پوسته شده و برای تولید انواع ظروف چوبی مفید هستند. بامبو به طور طبیعی عاری از بیماری و آفت است و در فرآیند تولید آن از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نمی شود .
مزایای استفاده از این ظروف
ظروف بامبو، بهترین انتخاب برای ظرف غذای ما به حساب می آیند زیرا این ظروف از ایمنی کافی برخوردار بوده و در مقایسه با سایر ظروف گزینه بهتری برای ما و فرزندانمان محسوب می شوند زیرا با ایجاد خط و خراش بر روی سایر ظروف , رنگ و مواد درونی این ظروف وارد غذای ما و فرزندانمان شده که برای سلامتمان بسیار مضر است . همچنین این ظروف هزینه به صرفه تری نسبت به ظروف شیشه ای دارد .
بامبو دوست دار محیط زیست است و تجزیه پذیر می باشد. در نتیجه به محیط زیست آسیب وارد نمی کند .
هیچ ماده شیمیایی مضری برای تولید ظروف بامبو استفاده نمیشود .
بامبو یک ویژگی کلاسیک و جذاب دارد. بنابراین می توانید آن را در معماری های سنتی، رسمی , مینیمال و حتی رستوران ها هم استفاده کنید.
از دیگر مزایای استفاده از ظروف بامبو می توان به ضد لک بودن آنها و همینطور خاصیت ضد میکروبی شان نیز اشاره کرد .
تفاوت ظروف بامبو با چوب چیست؟
بامبو نسبت به چوب دارای تفاوتهای قابل توجهی است که بسیاری از افراد آنها را مشابه یکدیگر میدانند.
بسیاری از محصولات چوبی موجود در بازار از تنه درختان چوبی نظیر گردو، راش، انبه و غیره ساخته میشوند اما بامبو به عنوان یک گیاه شناخته میشود که از مقاومت بالایی در تولید محصولات چوبی برخوردار است. ظرف چوبی تولید شده از گیاه بامبو، از تمام بخشهای این گیاه است در صورتی که در سایر محصولات چوبی از تنه درختان استفاده میشود.
برای تولید ظروف چوبی بامبو ، از هیچ مواد شیمایی استفاده نمیشود چرا که این گیاه به صورت کامل ضد باکتری و ضد قارچ است، در صورتی که برای تولید محصولات چوبی از تنه درختان، از مواد شیمایی آفت کش استفاده میشود. ظروف تولید شده از گیاه بامبو از بهداشت و پاکیزگی بیشتری نسبت به سایر محصولات چوبی برخوردار است.
وجود تنوع محصولات تولید شده از گیاه بامبو بسیار بالاتر از ظروف چوبی دیگر است. همچنین ظرف های بامبو به دلیل داشتن وزن کمتر به راحتی قابل حمل هستند. از دیگر تفاوتهای بامبو و محصولات چوبی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در محصولات تولید شده با گیاه بامبو، جذب آب صورت نمیگیرد که این موضوع به عنوان یک ویژگی منحصر به فرد شناخته میشود.
ظرف بامبو به دلیل داشتن مقاومت بالا، نسبت به تنه درختان ، دوام بیشتری را در هنگام استفاده از خود نشان میدهند.
امکان رشد گیاه بامبو در طول 24 ساعت تا حدود 35 اینچ میرسد که به نسبت سایر تنه درختان در وضعیت بهتری قرار دارد.
ظرف های بامبو نفوذ ناپذیر بوده که به نسبت سایر ظرف ها چوبی در اولویت خرید خانوادهها قرار دارد.
نحوه شست و شو
ظروف بامبو به راحتی شسته می شوند اما باید در شستشوی ظروف بامبو نکات زیر را رعایت کنید:
آنها را با ماشین ظرفشویی نشویید.
با پاک کننده های ناملایمی مثل سفیدکننده های غلیظ شست و شو ندهید.
با آب بسیار داغ و با حرارت بالا تمیز نکنید.
مدت زیاد در آب (مثلا داخل سینک ظرفشویی پر از آب) قرار ندهید.